loading

NOUL OPEL MOVANO.

Faceți cunoștină cu Movano.

Cu noul Movano, finalizăm reînnoirea și electrificarea întregii game Opel LCV . Este instrumentul german perfect pentru activitatile de transport, cu variante specializate, design robust, dar elegant. Funcțiile legendare de încărcare ale Opel și funcțiile avansate de asistență a șoferului, construite pentru a maximiza productivitatea și a îmbunătăți costurile de operare, sunt acum disponibile cu transmisii electrice 100% cu emisii zero pentru întreaga gamă.

 

CAPACITATE DE ÎNCĂRCARE.

Opel NOUL OPEL MOVANO

ÎȘI FACE TREABA DE FIECARE DATĂ.

Oricare ar fi nevoile dvs. de afaceri, Opel Movano este gata de lucru. Proiectat pentru productivitate și eficientizare a costurilor, Movano are o capacitate de încărcare de până la 17m3. Capacitatea de încărcare cu sarcină mare înseamnă că Movano poate transporta o sarcină utilă de până la 2,1 tone printr-un GVW de 4,0 tone și menține în continuare stabilitatea solidă și caracteristicile excelente de conducere. Păstrați încărcătura în siguranță cu o utilizare superioară a zonei de încărcare pentru un mediu de lucru sigur și practic.

 

 

VERSATILITATE PROFESIONALĂ.

Opel NOUL OPEL MOVANO

GAMĂ CONSTRUITĂ PENTRU AFACERI.

Nu există două afaceri la fel și nici două locuri de muncă nu au exact aceleași cerințe, dar versatilitatea  noii game Opel Movano este gata să își facă treaba. Furgoneta esențială Movano vine în patru lungimi și trei înălțimi. De la panel van la doublecab plus chassis cab și variante de capotă construite pentru a acomoda o gamă  mare de conversii de specialitate, cum ar fi autocamioane basculante, părți laterale rabatabile și rulote.  Indiferent de afacerea dvs., Noul Opel Movano este soluția ideală pentru cele mai dificile provocări.

 

 

INTERIOR ADAPTABIL.

Opel NOUL OPEL MOVANO

LUCREAZĂ DIN GREU, ÎN INTERIOR ȘI ÎN EXTERIOR.

Cu un aspect modern care face o declarație serioasă despre afacerea dvs., interiorul spațios al noului Movano oferă un mediu de lucru funcțional si confortabil. Este un birou mobil versatil, cu conectivitate avansată - OpelConnect. Există loc pentru trei persoane în față și încă patru locuri pentru membrii echipei în spate, pentru modelul doublecab. Oriunde v-ar duce ce aveti de facut, bucurati - va relaxat de drum cu funcțiile complete de asistență și siguranță inclusiv Frâna de Siguranță Automată, Avertizare Unghi Mort, Asistența Coborare Panta și Avertizarea privind Depășirea Benzii.

 

 

EFICIENȚĂ DE VIITOR.

Opel NOUL OPEL MOVANO

MUTARE INTELIGENTĂ.

Eficiența competitivă a noului Movano este dusă la nivelul următor atât pentru opțiunea cu motorină, cât și pentru noile opțiuni de propulsie 100% electrice. Motorizarea diesel robustă de 2.0 litri este proiectată pentru a reduce costurile de operare, oferind în același timp putere și  consum redus de combustibil, cu emisii reduse de CO2. Cu un sistem de propulsie 100% electric, puteți profita acum de avantaje unice, alegând electric dintr-o singură mișcare inteligentă. Cu o transmisie puternică de 100 kW și o autonomie de până la xxx km, nu este nevoie să faceți compromisuri atunci când vine vorba de capabilități practice și de utilizare la încărcare. Costurile mai mici de întreținere, zero combustibil și emisii de CO2, plus sprijinul financiar pentru soluțiile de încărcare, completează noua poveste Movano.

 

 

ÎNSCRIEȚI-VĂ PENTRU A FI PRINTRE PRIMII.

Înscrieți-vă pentru a afla mai multe. Pentru a arunca o privire mai atentă la noul Movano și pentru a afla despre oferte sau pentru a fi primul care rezervă un test drive, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Vă vom ține la curent.

Sus pagina