loading

Baterii Opel
BATERII.

Bateriile originale Opel nu necesită întreținere – nu trebuie să adaugi apă. Acestea sunt concepute pentru o pornire excelentă la rece și asigură fiabilitate ridicată pe durata călătoriilor scurte.

Dotările inteligente includ „Magic Eye”, un indicator integrat al nivelului de încărcare și construcția cu capac special, ce împiedică vărsarea acidului.

Grilele Ca/Ca ale bateriei sunt din aliaje de metale prețioase pentru o capacitate mai bună de încărcare și rezistență ridicată la coroziune. În plus, geometria optimizată a grilei permite un flux energetic superior. Bateriile originale Opel au o garanție extinsă de trei ani.

 

ȘTERGĂTOARE (LAMELE PLATE)

ȘTERGĂTOARE (LAMELE PLATE).
 
Ștergătoarele cu lamele plate Opel reprezintă cea mai recentă inovație în tehnologia ștergătoarelor de parbriz. Structura „plată”, fără suporturi, cu spoilere integrate este adaptată formei parbrizului și se potrivește perfect. Lamele plate originale Opel oferă performanțe optime datorită presiunii de contact foarte ridicate și distribuite uniform. Forma plată reduce zgomotul produs de curenții de aer și sporește confortul la viteze ridicate. Acestea oferă performanțe sporite în timpul iernii pentru că nu au piese centrale sau articulații care ar putea îngheța.

Fabricate integral din cauciuc sintetic cu strat de alunecare uniformă, acestea sunt testate și validate pentru fiecare model de autovehicul în condiții reale de conducere. Spoilerele integrate și adaptoarele preinstalate fac ca acestea să fie ușor de instalat. Din motive de siguranță, Opel îți recomandă să schimbi lamele ștergătoarelor cel puțin o dată pe an.
 
 
DISCURI DE FRÂNĂ

DISCURI DE FRÂNĂ.


Discurile de frână originale Opel sunt concepute pentru a asigura cele mai bune performanțe la frânare și pentru a face față distanțelor de frânare extrem de reduse. Acestea sunt proiectate ca echipamente originale pentru fiecare model în parte și sunt testate, astfel încât să se potrivească perfect și să aibă o durată mare de viață.

Discurile noastre au întotdeauna un finisaj de calitate, specific echipamentelor originale – neted și refractar, pentru a diminua uzura și zgomotul produs de plăcuțe. Au 100% protecție împotriva coroziunii. Discurile de frână trebuie înlocuite în pereche (ambele axuri).
 
 
PLĂCUȚE DE FRÂNĂ

PLĂCUȚE DE FRÂNĂ.


Plăcuțele de frână originale Opel sunt concepute ca echipamente originale pentru fiecare autovehicul în parte și respectă cele mai înalte standarde de performanță, fără compromisuri în materie de calitate și siguranță. Împreună cu discurile de frână originale Opel, acestea garantează o durată maximă de viață.

Toate componentele sunt aprobate de departamentul de inginerie Opel, respectând cele mai recente specificații GM și garantând un nivel excelent de calitate. Discurile de frână trebuie înlocuite în pereche (ambele axuri).
 
 
FILTRE DE POLEN PENTRU INTERIOR

FILTRE DE POLEN PENTRU INTERIOR.


Filtrele de polen cu carbon Opel sunt concepute pentru a capta gazele nocive, particulele fine și mirosurile neplăcute, împiedicând pătrunderea acestora în interiorul autovehiculului. Filtrele de polen cu carbon Opel sunt deosebit de benefice pentru persoanele alergice și pentru cele care suferă de astm. Acestea sporesc confortul șoferului și pasagerilor permițând pătrunderea aerului proaspăt în mod constant.
Filtrele de polen cu carbon Opel sporesc siguranța în timpul conducerii, împiedicând aburirea parbrizului și păstrând curate sistemele de aer condiționat și de încălzire, reducând astfel uzura acestora. Opel recomandă schimbarea filtrului de aer pentru interior cel puțin o dată pe an.
 

Contact

Sus pagina